Ervaren Shiatsu praktijk

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home » Natuurlijke vruchtbaarheid bevorderen

Een shiatsu-behandeling kan helpen om de natuurlijke vruchtbaarheid te bevorderen. Het lichaam bestaat uit twaalf energiestromen, genaamd de meridianen. Zodra er verstoringen optreden in een of meerdere meridianen of bepaalde meridianen overbelast raken, krijgt u last van lichamelijke ongemakken, wat effect kan hebben op uw natuurlijke vruchtbaarheid. Bent u geïnteresseerd in een shiatsu-behandeling in Tilburg om uw natuurlijke vruchtbaarheid te bevorderen? Maak vandaag nog een afspraak!

De natuurlijke vruchtbaarheid bevorderen door middel van een shiatsu-behandeling

U wilt graag zwanger worden, maar tot nu toe is het nog niet gelukt. Een shiatsu-behandeling kan een goed hulpmiddel zijn om de natuurlijke vruchtbaarheid te bevorderen. Door alle energiebanen in balans te brengen komt uw lichaam en geest weer in goede conditie en voelt u zich fitter en energieker. Negatieve energie en stress verminderen en u kunt zich richten op uw nieuwe levensstijl. Wist u dat shiatsu-therapie van Maria van der Sar tegenwoordig door veel zorgverzekeraars wordt erkend en vergoed? Bekijk het overzicht van de zorgverzekeraars waar deze regeling geldt.

Neem telefonisch contact met ons op en maak een afspraak

Heeft u vragen over het bevorderen van natuurlijke vruchtbaarheid of ontvangt u graag meer informatie over de methode? Neem dan telefonisch contact met ons op. U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer 013-4676554, waarna we een intakegesprek inplannen in Tilburg en een beeld krijgen van uw klachten de achtergrond hiervan.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar