Hoofdpijn klachten Shiatsu

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Hoofdpijn klachten Shiatsu

Kies bij hoofdpijn of andere onverklaarbare klachten voor Shiatsu bij Maria van der Sar. Ik help u de balans terug te vinden. Shiatsu is een geneeswijze waarbij de meridianen en het evenwicht tussen deze energiebanen een belangrijke rol spelen en zo nodig in evenwicht worden gebracht. Zodra het evenwicht verstoord is kan u vervelende klachten ervaren. Hoofdpijn is een van de klachten die met een Shiatsu-behandeling vaak verholpen kan worden.

Hoofdpijn klachten bestrijden met Shiatsu

Shiatsu is een geneeswijze waarbij bij de diagnose en behandeling voornamelijk gebruik wordt gemaakt van de handen. Shiatsu betekent dan ook letterlijk vingerdruk. Met de vingers worden druk en rotaties uitgevoerd om via bepaalde drukpunten in het lichaam het slecht functioneren van de organen of energiestromen te corrigeren. Indien u last van hoofdpijn heeft, kan de Shiatsu therapie van Maria van der Sar dan ook zeker een uitkomst bieden. Tijdens de behandeling wordt aandacht gegeven aan het complete lichaam en niet enkel het gebied waar de klacht zich bevindt. Daarnaast wordt bij Shiatsu ook rekening gehouden met de achtergrond en de levenswijze van de patiënt. Kortom; probeer bij hoofdpijn of andere klachten van onverklaarbare aard eens de Shiatsu therapie bij Maria van der Sar. Goed om te weten is dat Shiatsu tegenwoordig door de meeste zorgverzekeraars wordt erkend en vergoed.

Contact

Heeft u last van nare klachten als hoofdpijn of vermoeidheid en weet u niet meer wat u eraan zou kunnen doen? Vraag Maria van der Sar dan naar een Shiatsu behandeling om uw meridianen in balans te krijgen. U kunt contact met mij opnemen via e-mail of telefoon:013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar