Slapeloosheid klachten Shiatsu

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

 

Home » Slapeloosheid klachten Shiatsu

Maria van der Sar biedt u voor uw slapeloosheid of andere onverklaarbare klachten een prettige Shiatsu therapie. Als gecertificeerde Shiatsu beoefenaar help ik u graag bij het verhelpen van uw slapeloosheid. Door middel van een passende behandeling worden uw meridianen weer in balans gebracht en zal u snel weer goed kunnen ontspannen.

Slapeloosheid klachten behandelen met Shiatsu

Shiatsu is een therapie die de vitaliteit van uw lichaam bevordert en klachten als slapeloosheid, hoofdpijn en vermoeidheidkan verhelpen. De Shiatsu therapie is gebaseerd op de Oosterse geneeswijze waarin twaalf energiestromen, meridianen, in het lichaam centraal staan. Wanneer de doorstroming wordt belemmerd of verstoord, kunt u gezondheidklachten van zowel lichamelijke als psychische aard ervaren. Tijdens de Shiatsu behandeling wordt door middel van drukpunten de energiedoorstroming in uw lichaam hersteld, waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Hebt u last van slapeloosheid of andere klachten? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een Shiatsu behandeling van Maria van der Sar.

Meer info

Voor meer informatie, de – in de meeste gevallen vergoede – kosten of andere vragen over de Shiatsu behandeling van Maria van der Sar belt u naar 013-4676554 of neem contact met mij op via e-mail. Ik ga graag met u op ontdekkingsreis naar de oorzaak van uw klachten.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar