Shiatsu en nekklachten

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Shiatsu en nekklachten

Shiatsu en nekklachten

Een cliënt had pijn in de nek en bij de schouderbladen en hij had ook vaak onverklaarbare hoofdpijn. De pijn viel precies samen met de galblaasmeridiaan op zijn hoofd. Deze meridiaan loopt van het hoofd naar de voeten. Door deze meridiaan niet alleen op het hoofd, maar ook op de heup, benen en de voeten te behandelen verdween de pijn in 6 behandelingen.

Een andere cliënt studeerde naast zijn baan en zat op zijn werk ook erg veel achter de computer in een verkeerde houding. De dikkedarmmeridiaan was overbelast. De meridiaan voelde alsof hij niet stroomde in zijn nek en schouders. De spieren zijn daar dan stijf en het traject op de borst was leeg: de ki aan de voorkant was zwak.

De eerste verbetering ontstond door de schouder te manipuleren in combinatie met de behandeling van verschillende punten op de dikkedarmmeridiaan en een aantal punten van de galblaasmeridiaan in het nek- en schoudergebied. De rest van het traject van de dikkedarm-meridiaan (arm, borst, heup, benen en voeten) kon gebruikt worden om de vrijgekomen energie te activeren, te balanceren. De pijn werd minder en nadat hij in samenwerking met de arbodienst een andere stoel had gekregen, bleef de pijn langer weg. Hij is ook meer gaan wandelen en meer op zijn zithouding gaan letten.Shiatsu - Maria van der Sar

Interessante link:

www.iokai-shiatsu.nl

Lid van Shiatsu Vereniging Nederland
A-licentie van de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren
AlternatieveGenees- en Behandelwijzen
AGB-code: 90028549

Relevante diploma’s:

Pedagogische Academie
Sociale Academie met Post-hbo maatschappelijk werk
Iokai shiatsu therapeut
Healing certificaat
Reading certificaat
Pilates certificaat

Social media

Maria Van der Sar