Healing

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
 
Home » Healing

Healing

In het dagelijks leven kan het weleens iets minder met je gaan. Of het lukt je niet om je doelen te realiseren. Dit kan een energetische oorzaak hebben: je zelfgenezend vermogen werkt niet goed. Oude emoties hebben voelbare sporen nagelaten. Je hebt energie van anderen bij je die je goed kan missen. Het lukt je niet je oude patronen los te laten. Je energie stroomt dan niet en dit alles beïnvloedt je humeur, je relaties met anderen, je werk(plezier), je gezondheid, je creativiteit. Blokkades kunnen leiden tot ziekten of je wordt extra gestrest of een ziekte wordt “onnodig” erger.

Bij een healing wordt energie die je bewust of onbewust kwijt wilt, verwijderd en de opengevallen plaats wordt ingenomen door je eigen energie. Na een healing voel je je beter in je vel zitten, kan je beter de onvermijdelijke stress aan enzovoort.

Technisch gezien maak ik bij een healing vanuit een neutrale positie diep wezenlijk contact met je en ik breng je weer (of meer) in contact met je zelfgenezend vermogen. Ik kan werken aan je chakra’s, auralagen, gronding, ringen onder en boven je, je relatiekoord tot het “probleem”, je droomkoord, een vorig leven. Je eigen energie gaat weer stromen in verbinding met alles om je heen. Je voelt je rustiger en je kunt de situatie beter aan.

Bij een healing kun je gewoon op een stoel blijven zitten en thee drinken. Meestal is er prettige muziek. Zonder dat er veel gezegd hoeft te worden stem ik me af op jouw energie en communiceer met je aura en chakra’s en alles wat daar bij hoort. Bij een healing kan er specifiek aandacht zijn voor bijvoorbeeld: vruchtbaarheid, werk of verandering van werk, ziekte en gezondheid, creativiteit, relaties in het algemeen of met één persoon, burn out, onverwerkte emoties.

Hoewel niet noodzakelijk, geef ik meestal aan het eind een korte samenvatting van wat ik gedaan heb met aanwijzingen om de energie vast te houden.

Interessante link:

www.iokai-shiatsu.nl

Lid van Shiatsu Vereniging Nederland
A-licentie van de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren
AlternatieveGenees- en Behandelwijzen
AGB-code: 90028549

Relevante diploma’s:

Pedagogische Academie
Sociale Academie met Post-hbo maatschappelijk werk
Iokai shiatsu therapeut
Healing certificaat
Reading certificaat
Pilates certificaat

Social media

Maria Van der Sar