Bloemenseance

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home ┬╗ Bloemenseance

Maria van der Sar verzorgt graag voor u een bloemenseance ter nagedachtenis van een overledene. Met behulp van een door u uitgekozen bloem zal de mogelijk aanwezige energie en informatie van de overledene worden overgebracht op de nabestaanden. Dit kan een zinvol onderdeel van het rouwproces zijn, maar ook als een bijzondere ervaring worden gezien. Hebt u behoefte aan een bloemenseance of zit u met vragen, neem dan gerust contact met mij op.

Bloemenseance voor een overledene

Een bloemenseance van Maria van der Sar vindt vaak bij u thuis plaatst in een groep van minimaal zeven personen. Aan alle aanwezigen wordt gevraagd een foto van een overledene en een bloem mee te nemen. De reading zal vervolgens aan de hand van de bloemen worden gehouden. Als eerste wordt er gekeken wat de bloem over uw leven en persoonlijkheid zegt, waarbij ook de relatie met de overledene naar voren komt. Tijdens deze bloemenseance komt u dus niet alleen in contact met een overledene, maar leert u tevens uzelf beter kennen. Na de bloemenlezing volgt een boodschap van de overledene. Deze kan bestaan uit informatie, maar ook uit de gemoedstoestand of aanwezige energie van de overledene.

Meer informatie

Voor meer informatie over bloemenseances en mijzelf kunt u altijd contact opnemen. Stuur een e-mail naar info@mariavandersar.nl of bel naar 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar