Rugpijn klachten Shiatsu

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Rugpijn klachten kunnen met Shiatsu therapie pijnloos verholpen kunnen worden. Raadpleeg Maria van der Sar! In mijn Shiatsu praktijk in Tilburg kan ik uw knelpunten vinden en helpen verhelpen.

Bestrijding van rugpijn klachten door Shiatsu

Een Shiatsu behandeling bij Maria van der Sar begint altijd met een gesprekje over de aard en omvang van de klachten en uw leefwijze. Daarna zal ik met mijn handen en polsen een diagnose stellen over de conditie van de meridianen in uw lichaam. Meridianen zijn de energiebanen van uw lichaam waardoor uw vitale energie stroomt. Wanneer u een onbelemmerde circulatie heeft, zit u lekker in uw vel en bent u zowel lichamelijke als geestelijk in conditie. Een verstoring van de energiebanen zorgt echter voor klachten als rugpijn. Zowel lichamelijke, (zoals rugpijn) als psychische klachten kunnen met Shiatsu worden behandeld.

Meer informatie

Voor meer informatie en het beantwoorden van al uw vragen kunt u gerust contact met me opnemen. Ik informeer en adviseer u graag over de mogelijkheden van de Oosterse geneeswijze. Bel naar 013-4676554 of stuur een e-mail naarinfo@mariavandersar.nl.

Geen klachten, maar toch graag een behandeling? Ook dat kan bij Maria van der Sar! Rugpijn en andere klachten worden met Shiatsu verminderd, maar ook gezonde mensen zullen beter, fitter en lekkerder in hun vel zitten na een behandeling. Tegenwoordig wordt de behandeling vergoed door de meeste verzekeraars!

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.