Rugklachten aanpakken in Tilburg

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home ┬╗ Rugpijn klachten Shiatsu

Rugklachten aanpakken in Tilburg

Kampt u met rugklachten of heeft u voortdurend rugpijn en bent op zoek naar een alternatieve behandelwijze in Tilburg? Neem dan eens de overweging om shiatsu-therapie te starten. Tijdens deze behandelmethode wordt er gekeken naar de twaalf energiebanen, oftewel meridianen. Een verstoring van de energiebanen kan zorgen voor rugklachten, maar ook psychische klachten. Door hier inzicht in te krijgen is de oplossing van uw eeuwig durende rugpijn nabij.

Ontdek wat de oorzaken zijn van uw rugklachten tijdens een behandeling in Tilburg

Rugpijn: het kan veel oorzaken hebben. Wanneer u met rugklachten langskomt in de praktijk in Tilburg, is het dan ook erg belangrijk dat u in staat bent om aan te geven waar de pijn precies zit. Aan de hand daarvan correspondeert de therapeut de plek van de pijn met de desbetreffende meridiaan. Een shiatsu-behandeling zorgt ervoor dat er weer energie stroomt door de meridianen en hierdoor in balans komen, zodat de rugpijn en andere klachten verdwijnen. Ook wanneer je naast rugpijn ook nekpijn klachten ervaart, is het verstandig om een afspraak te maken in de shiatsu-praktijk van Maria van der Sar in Tilburg.

Verminder rugpijn klachten door shiatsu-therapie in Tilburg

Kom van uw rugpijn af en maak vandaag nog een afspraak in de shiatsu-praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt in mijn praktijk in Tilburg, breng ik eerst de oorzaak van uw rugklachten in kaart. Daarna zal er een diagnose gesteld worden over de conditie van de meridianen in uw lichaam. Hier maak ik alleen gebruik van de handen en polsen. Ook wanneer u geen last heeft van rugpijn of andere klachten, heeft een shiatsu-behandeling in de praktijk in Tilburg een positief effect. Benieuwd wat shiatsu-therapie voor u kan betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen op het telefoonnummer 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar