Migraine Tilburg

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home » Migraine Tilburg

Verlicht migraine klachten door middel van een Shiatsu behandeling bij Shiatsu Praktijk Maria van der Sar. Shiatsu werkt zowel verlichtend als genezend en helpt u de balans in energie terug te vinden. Meridianen zijn de energiebanen in ons lichaam en zorgen voor een goede conditie van lichaam en geest. Zodra de energiebanen uit balans raken, krijgt u te maken met gezondheidsklachten. De noodzaak is om de meridianen zo snel mogelijk weer in balans te brengen zodat u weer vol energie in het leven staat.

Een Shiatsu behandeling bij hoofdpijnklachten zoals migraine in de praktijk in Tilburg

Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg en therapie. Hierbij wordt vooral gebruik gemaakt van de handen. Shiatsu betekent dan ook letterlijk ‘vingerdruk’. Met de vingers worden druk en rotaties uitgevoerd om via drukpunten in het lichaam de energiestromen te corrigeren. Tijdens een Shiatsu behandeling wordt niet alleen aandacht geschonken aan de klacht, maar wordt er naar het hele lichaam gekeken. Daarnaast kijken we ook naar uw levensstijl en achtergrond van de klacht. Heeft u last van migraine en wilt u minder pijn ervaren? Maak vandaag nog een afspraak in onze praktijk.

Shiatsu behandeling in Tilburg tegen migraine vergoed door uw zorgverzekeraar

Tegenwoordig wordt de Shiatsu behandeling door de meeste zorgverzekeraars erkend en vergoed. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke polisvoorwaarden. U heeft voor een Shiatsu behandeling in Tilburg tegen migraine geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling tegen migraine in onze praktijk te Tilburg? U bereikt ons via het telefoonnummer 013-4676554.

Lees ook de informatie over:

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar