Migraine klachten Shiatsu

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home ┬╗ Migraine klachten Shiatsu

Migraine klachten worden op effectieve wijze weggenomen door de Shiatsu-therapie van Maria van der Sar. De Oosterse geneeswijze van Shiatsu zorgt voor een verlichting van de klachten en brengt u lichaam en geest weer in balans. Als gecertificeerd Shiatsu beoefenaar kunt u bij Maria van der Sar terecht voor al uw kwaaltjes.

Migraine klachten verhelpen met Shiatsu

De Shiatsu-therapie van Maria van der Sar is aan te raden bij verschillende lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, stress, nekklachten en hoofdpijn. Ook bijvoorbeeld migraine klachten kunnen met behulp van Shiatsu worden behandeld. Door gebruik te maken van Shiatsu behandelingen bij migraine klachten, kunt u aanzienlijk minderen in uw medicijngebruik. Shiatsu kan zowel verlichtend als genezend werken, waardoor iedereen baat heeft bij deze therapie. Met behulp van de vingers en handen wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten op het lichaam, waardoor de behandeling niet of nauwelijks pijn doet.

Contact opnemen

Indien u migraine klachten als hoofdpijn en vermoeidheid, heeft kunt u de mogelijkheden voor een Shiatsu behandeling bekijken via onze website. Ook kunt u contact met mij opnemen via e-mail of telefoon: 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar