Over Maria van der Sar

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Contact met overledenen

Privé consult

Een familielid, vriend of goede kennis is overleden en je hebt het gevoel dat je nog niet klaar was daarvoor. Je zou graag nog dingen met hem/haar willen bespreken, uitgebreider afscheid nemen, je wilt weten hoe het met hem of haar is, je wilt luisteren naar de wijsheid van een overledene. Foto’s van mensen of dieren hebben een energetisch veld net zoals de werkelijke mensen en dieren. Aan de hand van een foto of een sieraad of iets anders kun je heel veel over een persoon vertellen. Als een persoon is overleden, is vaak de informatie over zijn/haar leven makkelijker te lezen. Een overledene hoeft niet meer zo veel te verbergen, schaamte heeft een andere dimensie gekregen. Je kan ook het gevoel hebben dat er voortdurend iemand bij je is. Dat kan een overledene zijn die je beschermt in je leven.

Tijdens de sessie kunnen zijn/haar boodschappen duidelijker worden uitgesproken. Soms is mijn rol heel beperkt omdat de overledene de regie grotendeels in handen neemt. Aan het eind van een sessie voel je je getroost en is er een nieuw soort relatie ontstaan.

Bloemenseance bij u thuis

Als u een groep mensen van minimaal 7 personen bij elkaar roept, kan ik een bloemenseance begeleiden. Alle aanwezigen nemen een foto van een overledene en bloemen mee. Aan de hand hiervan krijgt de betrokkene te horen waarom de overledene zo belangrijk voor hem/haar was. Ook volgt er een boodschap van de overledene die voor de betrokkene bedoeld is.

Interessante link:

www.iokai-shiatsu.nl

Lid van Vereniging Iokai Shiatsutherapeuten
A-licentie van de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren
AlternatieveGenees- en Behandelwijzen
AGB-code: 90028549

Relevante diploma’s:

Pedagogische Academie
Sociale Academie met Post-hbo maatschappelijk werk
Iokai shiatsu therapeut
Healing certificaat
Reading certificaat
Pilates certificaat

Social media