Behandeling hernia zonder operatie

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home » Behandeling hernia zonder operatie

Maria van der Sar in Tilburg helpt u met een behandeling van een hernia zonder operatie. In de shiatsu praktijk worden verstoringen in uw energiebanen behandeld. In de energiebanen van uw lichaam stroomt vitale energie. Wanneer u een onbelemmerde circulatie heeft, zal dit effect hebben op uw energieniveau, maar ook uw geestelijke conditie, wat kan zorgen voor bijvoorbeeld rugklachten. Bent u benieuwd wat shiatsu voor u kan betekenen? Maak vandaag nog een afspraak in de praktijk.

Een effectieve behandeling van een hernia zonder operatie

Pijnklachten van een hernia kunnen zo heftig zijn dat dagelijkse werkzaamheden belemmerd worden. Het laatste is natuurlijk dat u dagelijkse werkzaamheden moet laten omdat u zo’n pijn heeft. Een shiatsu-behandeling kan de pijnklachten verhelpen. Tijdens een behandeling wordt door middel van drukpunten de energiedoorstroming hersteld waardoor u zich fitter voelt en lekkerder in uw vel zit. Aan het einde van een behandeling zult u zich ontspannen en energiek tegelijkertijd voelen. De shiatsu-behandeling zorgt ervoor dat genezing van rugklachten wordt bevorderd. Bent u geïnteresseerd in een behandeling van een hernia zonder operatie? U maakt eenvoudig een afspraak in onze praktijk in Tilburg.

Een shiatsu-behandeling is goed voor het lichaam 

Een shiatsu-behandeling zorgt bij mensen zonder klachten ook voor verlichting van omstandigheden en een beter evenwicht tussen de meridianen. Dankzij shiatsu kunt u beter met uw lichaam omgaan waardoor u een betere levensstijl aanneemt. Ook toe aan een positieve verandering? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gecertificeerde behandeling van een hernia zonder operatie door te bellen naar het telefoonnummer 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar