Ervaren Shiatsu praktijk

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home » Sportblessures Tilburg

Bij sportblessures denkt u misschien niet direct aan een Shiatsu behandeling in de praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Echter helpt Shiatsu therapie wel degelijk bij sportblessures. Beter gezegd, het voorkomt sportblessures door het lichaam in balans te brengen. Verstoorde meridianen zijn namelijk vaak de oorzaak van de klachten. Kom langs in onze praktijk te Tilburg wanneer u last heeft van sportblessures of juist een blessure wilt voorkomen.

Last van sportblessures? Kom naar de Shiatsu praktijk in Tilburg

Tijdens het beoefenen van een sport worden vaak grenzen opgezocht wat veel van het lichaam vraagt. Zwakke punten van het lijf komen hierdoor in de knel wat voor pijn zorgt. Hiervan kunnen sportblessures het gevolg zijn. Door een Shiatsu behandeling te ondergaan brengt u uw lichaam weer in balans. Door middel van drukpunttherapie wordt de energiestroming hersteld waardoor u niet alleen minder last heeft van de blessure, maar ook lekkerder in uw vel zit. Ook wanneer u regelmatig last heeft van spierpijn, helpt Shiatsu de spieren sneller herstellen. Wilt u weer pijnloos kunnen sporten? Maak vandaag nog een afspraak.

Ontspannen en vol energie door het leven

Ervaar zelf de vele voordelen van een Shiatsu behandeling. Ook wanneer u geen last heeft van sportblessures, bent u van harte welkom in de praktijk van Maria van de Sar in Tilburg. Ontspannen en vol energie zal u de praktijk verlaten. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Belt u dan naar het telefoonnummer 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar