Energieveld healing

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Energieveld healing

Je energieveld kun je terugwinnen door middel van een healing die u laat verzorgen door Maria van der Sar. In het dagelijks leven houden we ons niet bezig met de aanwezige energie van onze aura. Deze energie kan echter wel zorgen voor een dipje of een gevoel van onkunde waardoor je minder goed in je vel zit. Tijdens een healing wordt uw energieveld in kaart gebracht en zal u zelf de regie over uw energieën weer in handen nemen.

Rol van het energieveld tijdens een healing

Iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel. Dit kan een energetische oorzaak hebben zonder dat we ons daar bewust van zijn. Tijdens een healing maakt Maria van der Sar contact met uw persoonlijke energievelden. Door mijn neutrale positie kan ik u vanuit hier in contact brengen met uw zelfgenezend vermogen, zodat u zelf in staat bent de negatieve energieën te verbannen en zelf weer de regie te voeren. Hierdoor komen uw eigen energiestromen weer op gang, voelt u zich rustiger en kunt u beter omgaan met bepaalde situaties en problemen. Kom naar Maria van der Sar voor een energieveld healing en voel u als herboren.

Contactinformatie

Zou u graag een healing ondergaan? Neem dan gerust contact op met de Shiatsu-praktijk in Tilburg. Ik bespreek graag de vele mogelijkheden met u op vrijblijvende basis.

Lees ook de informatie over:

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar