Over Maria van der Sar

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
U

Reading

Technisch gezien is een reading een intuïtieve weergave van wat er aan energie, informatie in en om je aanwezig is. Deze informatie is opgeslagen in onder andere je aura en chakra´s. Vaak wordt een reading ervaren als een diagnose van waar een persoon op dat moment is, met welke thema´s in het leven hij/zij op dat moment bezig is.

Healing

Bij een healing wordt energie die je bewust of onbewust kwijt wilt, verwijderd en de opengevallen plaats wordt ingenomen door je eigen energie. Na een healing voel je je beter in je vel zitten, kan je beter de onvermijdelijke stress aan enzovoort.

Z

Shiatsu

Shiatsu-therapie is aan te raden bij diverse lichamelijke klachten zoals vatbaarheid voor griep en verkoudheid, algemene vermoeidheid, spanning en stress, slapeloosheid, hoofdpijn etc.

w

Contact met overledenen

Een familielid, vriend of goede kennis is overleden en je hebt het gevoel dat je nog niet klaar was daarvoor. Je zou graag nog dingen met hem/haar willen bespreken, uitgebreider afscheid nemen, je wilt weten hoe het met hem of haar is, je wilt luisteren naar de wijsheid van een overledene.

Home » Over ons

Mijn levensopvattingen en mijn therapeutische werkwijze zijn een mix van verschillende culturele en medische zienswijzen. Ik ben een oosterse westerling: ik combineer de westerse medische en psychologische wetenschap met het oosterse denken over fysieke en psychische gezondheid. Daarnaast heb ik intuïtieve en shamanistische kwaliteiten die ik in mijn werk gebruik. In mijn vrije tijd dans ik graag op Afrikaanse muziek of tango en als de tijd het toelaat pak ik een stuk steen en al pratend met steen en beitel maak ik er een mooie gebeeldhouwde vriend van.

In mijn persoonlijke situatie word ik geconfronteerd met een ooghandicap. In het verleden heb ik me ingezet als voorzitter van een zelfhulporganisatie voor de maatschappelijke, psychische en medische aspecten die rond zo’n handicap spelen. De verhouding tussen lichaam en geest heeft me steeds gefascineerd. Wat maakt dat in een situatie de ene mens beter reageert en er gelukkiger uitkomt dan de ander.

Ik had uit hobby en interesse al diverse ervaringen met massage, acupunctuur en yoga opgedaan, toen ik de beroepsopleiding voor Iokai shiatsu, een oosters georiënteerde opleiding ging doen. Het feit dat ik mijn hele leven al slecht zie, heeft gemaakt dat ik me meer dan normaal heb kunnen oefenen op het niet zichtbare: ik kan mensen beschrijven, herkennen, ruiken, voelen aan de hand van de energie-ervaringen van deze mensen. Ik leerde tijdens de healing- en readingopleiding (CICO in Utrecht) deze ervaringen als aura’s en chackra’s te benoemen.

Tevens heeft dit mijn inzicht in de diepere betekenis van meridianen vergroot en mij veel geleerd over de connecties tussen meridianen (waarover helaas zeer zelden gepubliceerd of gedoceerd is in het westen). De shamanistische healingsmethoden, waar ik daarna mee kennis maakte, bevestigden mijn persoonlijke en mijn werkervaringen, dat geestelijke en lichamelijke balans, de basis zijn voor gezondheid en geluk.

Spirituele en parapsychologische ervaringen, geven mij inspiratie om verder te gaan in dit leven. Ik ben een vrouw, healer genezer in een wereld waarin voor mij materieel steeds minder te zien is, maar waarin ik samen met jou op ontdekkingsreis wil gaan: Wat is geluk: een paardenbloem, een dolfijn, een arend, een picknick in het bos, of een mooie roos in je eigen achtertuin?

Zit u ergens mee?

Neem contact op of maak een afspraak!

Interessante link:

www.iokai-shiatsu.nl

Lid van Shiatsu Vereniging Nederland
A-licentie van de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren
AlternatieveGenees- en Behandelwijzen
AGB-code: 90028549

Relevante diploma’s:

Pedagogische Academie
Sociale Academie met Post-hbo maatschappelijk werk
Iokai shiatsu therapeut
Healing certificaat
Reading certificaat
Pilates certificaat

Social media

Maria Van der Sar