Ervaringen van cliënten

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Ervaringen van cliënten

Ervaringen van cliënten

Een paar jaar geleden was ik erg ziek. Ik had last van mijn maag en in het ziekenhuis konden ze niets voor me doen, omdat de medicijnen bij mij niet werkten. Verder had ik M.E. gekregen na een Pfeiffer-infectie. De enige manier om met die M.E. te leven was ’s middags gaan slapen. En ook ’s avonds vroeg naar bed. Ik slikte erg veel pijnstillers. We hebben een juwelierszaak en ik kon dus pas na winkelsluiting gaan rusten. Een goede vriend zei: “Jij moet naar Maria, die heeft mij ook geholpen”. Die Maria is een shiatsu therapeut. Ik had er voor die tijd nog nooit van gehoord. Ze stelde me erg op mijn gemak. Ze zei: “We gaan het proberen”. Na ongeveer een jaar was de M.E. weg; ik heb geen pijnstillers meer nodig. Ik kom nog steeds elke week bij haar en hopelijk kom ik in de toekomst ook van de maagproblemen af. Maria is een bijzondere vrouw, ook omdat ze zo goed als blind is. Ze is vrolijk en doet haar werk met veel plezier. CF


Omdat ik 8 chemokuren moest ondergaan i.v.m. borstkanker heb ik besloten (op advies van een nichtje) om shiatsu bij Maria te doen. Op de dag voor de chemo en op de dag van de chemo maak je een afspraak bij Maria voor een uitgebreide behandeling, om de afvalstoffen in je lichaam af te voeren. Je gaat met kleding aan op de massagetafel liggen en Maria kan zo haar werk doen.Ik ben door die behandelingen nooit misselijk of ziek geweest van de chemo en heb mijn weerstand daardoor op peil kunnen houden. Toen mijn man 2 jaar later ook 8 chemo’s kreeg toegewezen heeft hij ook dezelfde shiatsu-behandelingen ondergaan en het resultaat was ook heel positief. Belangrijkste is dat je gewoon kunt eten, zonder ziek zwak of misselijk te worden, en daardoor je weerstand goed blijft.Bij ons heeft het een positieve uitwerking gehad die ik iedereen kan aanbevelen. TP


Ik wilde heel graag zwanger worden, dat lukte maar steeds niet, Tijden de IVF-behandelingen liep de spanning erg hoog op, ik sliep ook erg slecht,Ik heb toen een aantal behandelingen bij Maria gehad, meteen na de behandeling sliep ik vaak beter, en in het zieken huis zeiden ze ook dat shiatsu gunstig zou zijn voor de bevruchtin, uiteindelijk werd ik moeder van een mooie dochter en 14maanden later werd onze zoon geboren zonder dat we weer IVF nodig hadden. PR

Interessante link:

www.iokai-shiatsu.nl

Lid van Shiatsu Vereniging Nederland
A-licentie van de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren
AlternatieveGenees- en Behandelwijzen
AGB-code: 90028549

Relevante diploma’s:

Pedagogische Academie
Sociale Academie met Post-hbo maatschappelijk werk
Iokai shiatsu therapeut
Healing certificaat
Reading certificaat
Pilates certificaat

Social media

Maria Van der Sar