Ervaren Shiatsu praktijk

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Zoekt u een ervaren Shiatsu praktijk? Kom dan naar de praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Ik informeer en adviseer u graag over onze geneeswijze en gecertificeerde Shiatsu-therapie om u te helpen weer in balans te komen. Shiatsu is zeer geschikt voor mensen met klachten maar ook gezonde mensen kunnen verlichting voelen. Bent u benieuwd naar de geneeskrachten van Shiatsu en zou u graag zelf de genezende werking ervaren, maak dan een afspraak in onze Shiatsu praktijk.

Ervaren van geneeswijze Shiatsu in de praktijk van Maria van der Sar

Shiatsu is een geneeswijze waarbij meridianen centraal staan. Meridianen zijn energetische banen in je lichaam, waarmee u zowel lichamelijk als geestelijk in conditie blijft. Maria van der Sar is een ervaren en gecertificeerde beoefenaar van Shiatsu en heeft een eigen praktijk in Tilburg. Wanneer u voor het eerst een Shiatsu behandeling ondergaat, gaan we als eerste op zoek naar de aard en omvang van uw klachten. Hierna zal ik een beeld vormen van uw meridianen. Dit is erg belangrijk, aangezien de conditie van de meridianen een weerspiegeling van iemands functioneren is. Vervolgens kunnen de klachten worden behandeld met behulp van Shiatsu.

Praktijk

Indien graag zelf wilt ervaren wat Shiatsu voor u kan doen, kunt u langskomen in mijn praktijk in Tilburg. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met het nummer 013-4676554 of stuur een e-mail naar info@mariavandersar.nl.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.