Ervaren Shiatsu praktijk

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home ┬╗ Ervaren Shiatsu praktijk

Zoekt u een ervaren shiatsu praktijk in de omgeving van Tilburg? Kom dan naar de praktijk van Maria van der Sar. Ik informeer en adviseer u graag over onze geneeswijze en helpen u weer in balans te komen. Shiatsu is zeer geschikt voor mensen met klachten, maar ook gezonde mensen kunnen verlichting voelen. Bent u benieuwd naar de geneeskrachten van shiatsu en zou u graag zelf de genezende werking ervaren, maak dan een afspraak in mijn ervaren shiatsu praktijk.

Ervaren van geneeswijze shiatsu in de praktijk in Tilburg

Shiatsu is een geneeswijze waarbij meridianen centraal staan. Meridianen zijn energetische banen in je lichaam, waarmee u zowel lichamelijk als geestelijk in conditie blijft. Maria van der Sar is een ervaren en gecertificeerde beoefenaar van shiatsu en heeft een eigen praktijk in Tilburg. Wanneer u voor het eerst een shiatsu behandeling ondergaat, gaan we als eerste op zoek naar de aard en omvang van uw klachten. Hierna zal ik een beeld vormen van uw meridianen. Dit is erg belangrijk, aangezien de conditie van de meridianen een weerspiegeling van iemands functioneren is. Vervolgens kunnen de klachten worden behandeld met behulp van shiatsu. In mijn ervaren shiatsu praktijk bent u op die manier verzekerd van een professionele behandeling van uw klachten.

Kom een langs bij mijn praktijk

Indien graag zelf wilt ervaren wat shiatsu voor u kan doen, kunt u langskomen in mijn praktijk in Tilburg. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met het nummer 013-4676554 of stuur een e-mail naar info@mariavandersar.nl.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar