Gecertificeerde Shiatsu-therapie

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Gecertificeerde Shiatsu-therapie

Een gecertificeerde Shiatsu-therapie ondergaat u bij Maria van der Sar in Tilburg. Als Iokai shiatsu therapeut verzorg ik in mijn praktijk oosterse wijzen van behandeling, die na operatie of tijdens een chemobehandeling als aanvulling en ondersteuning de genezing kunnen bevorderen. Waar een geneeswijze in onze westerse wereld vaak wordt gelinkt aan zieke mensen, is deze Shiatsu-therapie zowel voor gezonde als zieke mensen nuttig en zal hij zorgen voor een groter lichamelijk bewustzijn, een betere conditie en minder ongemakken. Tegenwoordig wordt Shiatsu door de meeste zorgverzekeraars erkend en vergoed.

Gecertificeerde Shiatsu-therapie van Maria van der Sar

Maria van der Sar, eigenaar van de Shiatsu praktijk in Tilburg, heeft de juiste achtergrond en diploma’s voor het verzorgen van verschillende Oosterse geneeswijzen. Ik ben lid van de Vereniging Iokai Shiatsutherapeuten en in het bezit van een A-licentie van de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren AlternatieveGenees- en Behandelwijzen, waardoor u de garantie hebt dat u eengecertificeerde Shiatsu-therapie ondergaat. Daarnaast geven spirituele en parapsychologische ervaringen mij de extra bagage om uw lichamelijke ongemakken te verlichten.

Meer informatie

Ga opzoek naar de balans in je leven en kom voor een gecertificeerde Shiatsu-therapie naar Maria van der Sar. Voor meer informatie en vragen over vergoedingen en de behandeling zelf kunt u altijd bij mij terecht. Stuur een e-mail naar info@mariavandersar.nl of bel naar:013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar