Professionele shiatsu behandeling in Tilburg

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Shiatsu behandeling

Voor een gecertificeerde shiatsu behandeling gaat u naar Maria van der Sar in Tilburg. In de shiatsu praktijk kunt u terecht voor diverse shiatsu behandelingen – tegenwoordig vergoed door de meeste zorgverzekeraars – die uw lichamelijke of psychische klachten aanzienlijk kunnen verminderen. Met behulp van een shiatsu massage in de praktijk in Tilburg gaat u zichzelf snel beter voelen.

Kies voor een shiatsu behandeling in mijn praktijk in Tilburg

Meridianen zijn de energiebanen van ons lichaam welke allen samen zorgen voor een goede conditie van lichaam en psyche. Deze energiebanen kunnen echter ook uit balans raken, onderbroken worden en te veel of te weinig energie bevatten waardoor het evenwicht zoek is en u met gezondheidsklachten te maken krijgt. Verstoorde meridianen zijn vaak een oorzaak van onverklaarbare gezondheidsklachten. Tijdens een shiatsu behandeling van Maria van der Sar wordt door middel van massage de energiedoorstroming hersteld in de praktijk in Tilburg. Ook als u geen klachten heeft, kan een shiatsu behandeling vele voordelen hebben. Zo help ik u om nog beter, fitter en lekkerder in uw vel zitten. Een shiatsu behandeling is veelal pijnloos. Na afloop van de shiatsu massage in mijn praktijk in Tilburg voelt u zich direct meer ontspannen en energiek tegelijk.

Afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak voor een shiatsu massage bij Maria van der Sar in Tilburg en u voelt uzelf snel na deze behandeling weer als herboren. Voor vragen en meer informatie over de verschillende behandelingen kunt u tevens contact met mij opnemen. Stuur een e-mail of bel naar 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar