Galblaasmeridiaan

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Galblaasmeridiaan

Een behandeling van uw galblaasmeridiaan laat u over aan Maria van der Sar. In mijn Shiatsu praktijk in Tilburg verzorg ik verschillende behandelingen waarbij de diepere conditie van uw meridianen naar voren komt. Doormiddel van de Oosterse geneeswijze zorg ik ervoor dat uw lichaam en geest in balans komen, wat leidt tot een gelukkig en gezond leven.

Galblaasmeridiaan behandeling

De Oosterse geneeswijze is gebaseerd op twaalf energieën die in bepaalde banen door het lichaam stromen; de meridianen. Dezemeridianen zorgen voor de verbindingen tussen de verschillende lichaamsdelen, organen, zintuigen en de psyche. Wanneer ergens in de meridianen een verstoring van de balans plaatsvindt, krijgt u vaak last van lichamelijke klachten. Een van de grotere meridianen is degalblaasmeridiaan. De conditie van de galblaasmeridiaan en de verhouding met de andere meridianen vertelt iets over uw stemming, gemoedsrust en veerkracht de conditie van de galblaasmeridiaan heeft effect en, invloed op geluk en gezondheid. Door een behandeling van uw galblaasmeridiaan, worden uw klachten verminderd tot zelfs volledig weggenomen.

Meer informatie

Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak voor een Shiatsu behandeling, die tegenwoordig ook wordt erkend door ziektekostenverzekeraars, belt u naar 013-4676554 of neem contact met mij op via e-mail.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar