Levermeridiaan

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Levermeridiaan

Voor een behandeling van uw levermeridiaan gaat u naar de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Als gecertificeerde Shiatsu praktijk kunt u bij mij terecht voor diverse behandelingen waarbij de Oosterse geneeswijzen centraal staan. Bent u nieuwsgierig naar de werking en behandelwijze van uw levermeridiaan of een van de andere centrale meridianen? Kom dan eens langs!

Levermeridiaan behandeling

De Oosterse geneeskunde is gebaseerd op het evenwicht tussen twaalf energiestromen in het lichaam, de meridianen. Wanneer deze energiestromen goed met elkaar communiceren en in evenwicht zijn, zit u lekker in uw vel. Wanneer er echter verstoringen optreden of bepaalde meridianen overbelast raken, kan u last krijgen van lichamelijke ongemakken. Zo speelt bijvoorbeeld de levermeridiaan een belangrijke rol bij jeuk en allergieën, doordat het lichaam niet meer wordt ontgiftend door de lever. Een overbelasting of uitputting van de levermeridiaan kan zowel voor lichamelijke als psychische klachten leiden zoals vermoeidheid en woede uitbarstingen. In de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar proberen we het evenwicht van uw levermeridiaan te herstellen, door bijvoorbeeld andere meridianen te stimuleren. Aan de hand van de op uw lichaam afgestelde behandeling, zorgen we ervoor dat uw klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Afspraak maken

Heeft u onverklaarbare krachten en zou u graag een andere geneeswijze proberen dan de Westerse? Maak dan een afspraak in de Shiatsu praktijk voor een behandeling. U kunt me bereiken via e-mail of door te bellen naar: 013-4676554. Wist u dat Shiatsu behandelingen tegenwoordig worden erkend door de meeste zorgverzekeraars? Ik vertel u er graag alles over.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar