Shiatsu tegen oververmoeidheid

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home » Shiatsu tegen oververmoeidheid

Een Shiatsu behandeling tegen oververmoeidheid ondergaat u bij Maria van der Sar in Tilburg. In mijn Shiatsu praktijk kunt u terecht met al uw onverklaarbare klachten als hoofdpijn, vermoeidheid en rugpijn. Ik ga samen met u op zoek naar de oorzaak en zorgen ervoor dat u zich snel als herboren voelt. Shiatsu wordt tegenwoordig ook erkend door de meeste zorgverzekeraars.

Shiatsu therapie tegen oververmoeidheid door Maria van der Sar

Een Shiatsu behandeling tegen oververmoeidheid begint altijd met een kort gesprek over de aard en omvang van de klachten. Hierbij wordt tevens aandacht besteed aan de omgeving en de leefstijl van de patiënt. Daarna zal ik een diagnose stellen van uw meridianen. Deze energiebanen weerspiegelen uw conditie en het functioneren van bepaalde lichaamsdelen. Wanneer u last heeft van oververmoeidheid, zal een verstoring in de energiebanen te vinden zijn. Door middel van de Shiatsu behandeling, wordt de balans in de meridianen teruggebracht. Een vrije, onbelemmerde circulatie van energie zorgt vervolgens voor een goede conditie, gezondheid, welbehagen, goed immuunsysteem en een fit gevoel.

Contact opnemen

Heeft u klachten van deze aard of bent u gewoon benieuwd geworden naar de geneeswijze van Shiatsu en wilt u het zelf ervaren? Neem dan contact op met het telefoonnummer 013-4676554 of stuur een e-mail om een afspraak te maken.

 

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar