Iokai Shiatsu

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Een Iokai Shiatsu behandeling voor het herstel van het evenwicht tussen uw meridianen laat u doen bij Maria van der Sar. In de Shiatsu praktijk in Tilburg help ik u graag bij het vinden van de balans, zodat u gelukkiger en gezonder door het leven gaat.

Iokai Shiatsu geneeswijze

In eerste instantie wordt Shiatsu enkel gebruikt als geneeswijze. Echter blijkt dat een Iokai Shiatsu behandeling ook bij gezonde mensen voor een verlichting van omstandigheden en een beter evenwicht tussen de meridianen kan zorgen. Maria van der Sar helpt door middel van Iokai Shiatsu zowel zieke als gezonde mensen beter omgaan met hun lichaam en een betere levensstijl aan te nemen als gevolg van een behandeling van meridianen. Door met handen en vingers druk uit te oefenen op bepaalde punten op het lichaam, zorgt de behandeling voor een goede doorstroming van de energie in uw lichaam. Iokai onderscheidt zich voor gebruik te maken van specifieke druktechnieken en extra meridiaantrajecten die de acupunctuur ongebruikt laat. Het kan een diepgaand effect op je leven hebben doordat het ondergaan van Shiatsubehandelingen met zich meebrengt dat je bewuster leert omgaan met je eigen lichaam en leefwijze.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de helende werking van Iokai Shiatsu, de – door de meeste zorgverzekeraars vergoede – kosten of zou u graag een behandeling inplannen? Neem dan gerust contact met mij op via e-mail of telefoon: 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.