Meridianen Tilburg

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home ┬╗ Meridianen Tilburg

Het in evenwicht brengen van uw meridianen laat u behandelen in de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Maria van der Sar maakt gebruik van zowel de Oosterse denkwijze als de Westerse psychologie en wetenschap om uw lichaam en geest weer geheel terug in balans te brengen.

Meridianen laten behandelen in Tilburg

De Oosterse geneeskunde gaat uit van banen in het lichaam waardoor de energie circuleert. Deze banen worden meridianen genoemd en staan allemaal in verband met elkaar. Verstoringen van de energiestromen worden veroorzaakt door emotionele of fysieke problemen en komen tot uiting in lichamelijke klachten. Door het behandelen van de meridianen, door de drukpunten te behandelen, probeert Maria van der Sar in haar Shiatsu praktijk in Tilburg het evenwicht tussen uw meridianen terug te laten keren. Na een aantal behandelingen, die tegenwoordig worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars, zult u merken dat uw lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Contact

Als u openstaat voor een diagnose van uw meridianen of graag het evenwicht terug wilt vinden, bent u van harte welkom in de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Voor vragen en meer informatie over onze behandelingen en werkwijze kunt u gerust contact opnemen. De Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg is te bereiken via:

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar