Shiatsu tegen whiplash

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

 

Home » Shiatsu tegen whiplash

Shiatsu therapie tegen een whiplash laat u verzorgen door Maria van der Sar, gecertificeerd Shiatsu specialist. Bij Shiatsu wordt gebruikt gemaakt van meridianen, banen waardoor de energie zich in ons lichaam beweegt. Deze meridianen zorgen voor de beweging van het lichaam, het verbinden van de verschillende lichaamsdelen en het reguleren van de organen. Bij een whiplash is deze communicatie op verschillende manieren verstoord. Shiatsu therapie van Maria van der Sar helpt opnieuw evenwicht te vinden tussen uw lichaam en geest.

Gecertificeerde Shiatsu behandeling tegen whiplash

Bij een whiplash ontstaan vaak nekklachten, hoofdpijn en vermoeidheid, hoewel er op de röntgenfoto’s vaak geen opmerkelijke afwijkingen te zien zijn. In de Westerse geneeskunde is dan ook geen behandeling voor whiplash patiënten paraat. Een Shiatsu therapie van Maria van der Sar, die tegenwoordig ook wordt erkend door zorgverzekeraars, biedt een verlichting aan tegen de lichamelijke klachten van een whiplash. Tijdens de Shiatsu behandeling ligt de focus op het in balans brengen van de meridianen in uw lichaam. Hierdoor zal de doorstroming gestimuleerd worden en zult u zich zowel lichamelijk als geestelijk beter voelen.

Contact met Maria van der Sar

Zou u graag meer informatie krijgen over wat Shiatsu tegen een whiplash kan doen of samen een behandelingsplan samenstellen? Dat kan. Neem dan contact op met het telefoonnummer 013-4676554 of stuur vrijblijvend een e-mail.

 

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar