Maagmeridiaan

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home ┬╗ Maagmeridiaan

Uw maagmeridiaan laat u behandelen in de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Hebt u last van uw maag en zoekt u een behandeling om uw klachten te verlichten of verminderen? Overweeg dan eens de Shiatsu therapie van Maria van der Sar, die tegenwoordig ook wordt erkend door veel zorgverzekeraars.

Problemen in de maagmeridiaan oplossen

In de Westerse geneeskunde is de maag het orgaan die het voedsel ontvangt en een scheiding maakt tussen de bouwstoffen en de afvalstoffen. De Oosterse geneeskunde gaat echter uit van een maagmeridiaan welke aan beide zijden van het lichaam van het oog naar de tenen loopt. Bij klachten aan de maag of de overbelasting van de maagmeridiaan is de oorzaak dan ook vaak te wijten aan de voeding. Bij de behandeling worden andere meridianen gestimuleerd, die de maagmeridiaan ondersteunen en versterken. Op deze manier worden alle meridianen weer in balans gebracht. Na enige tijd zullen uw ongemakken afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de staat van uw maagmeridiaan? Neem dan gerust contact met me op. Voor meer informatie en vragen kunt u bellen naar: 013-4676554 of stuur een e-mail.

Maria van der Sar geeft ook met veel genoegen advies over dieet en lichaamsbeweging.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar