Shiatsu voor ontstressing

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home ┬╗ Shiatsu voor ontstressing

Bent u benieuwd wat een Shiatsu behandeling kan doen voor de ontstressing van uw lichaam? Kom dan langs in de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. U kunt bij mij terecht voor een Shiatsu behandeling voor klachten als stress, vermoeidheid, hoofdpijn, nekklachten en veel meer.

Shiatsu, ideaal voor ontstressing van uw lichaam

Maria van der Sar raadt een Shiatsu therapie aan bij gezondheidsklachten als vermoeidheid, hoofdpijn en nekklachten. Ook bij klachten van emotionele aard zoals spanningen of rusteloosheid en voor kinderen kan een Shiatsu behandeling veel baat hebben. Shiatsu kan voor ontstressing van het lichaam zorgen en zowel verlichtend als genezend afhankelijk van de klachten. Daarnaast kan een Shiatsu behandeling preventief werken voor het lichaam. Al vele jaren wordt deze therapie gebruikt in de westerse wereld om klachten te verhelpen, waardoor verschillende zorgverzekeraars deze succesvolle therapie in hunvergoedingenpakket hebben opgenomen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Maria van der Sar voor u kan betekenen? Of wilt u weten wat Shiatsu kan doen voor ontstressing van uw lichaam? Neem dan vrijblijvend contact op. Stuur een e-mail naar info@mariavandersar.nl of bel naar 013-4676554.

 

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar