Covid-19 restverschijnselen shiatsu

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home ┬╗ Covid-19 restverschijnselen Shiatsu

Covid-19 restverschijnselen behandelen met shiatsu

Wanneer u Covid-19 restverschijnselen ervaart, is het mogelijk om deze te lijf te gaan met een behandeling volgens shiatsu. Shiatsu-therapie is aan te raden bij diverse lichamelijke klachten, waaronder de restverschijnselen van een Corona-infectie. Hiervoor help ik je in mijn praktijk in Tilburg graag verder.

Covid-19 restverschijnselen behandelen met therapie volgens shiatsu

Heeft u regelmatig hoofdpijn, bent u regelmatig vermoeid of heeft u andere klachten als restverschijnselen van een besmetting met Covid-19? Lichamelijke klachten, zoals een verminderde conditie of spierkracht, kunnen soms meerdere maanden na een infectie met COVID-19 aanhouden. Maria van der Sar in Tilburg helpt u verder. In mijn shiatsu-praktijk help ik u met al uw klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en rugpijn na een coronabesmetting. Door middel van de shiatsu-behandeling in Tilburg, wordt de balans in de meridianen teruggebracht en voelt u zich daarna weer als herboren.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Shiatsu wordt tegenwoordig erkend door de meeste zorgverzekeraars. Heeft u klachten die te maken hebben met restverschijnselen van Covid-19 of bent u gewoon benieuwd geworden naar de geneeswijze van shiatsu en voor bijvoorbeeld fibromyalgie wilt u het zelf ervaren? Neem dan contact op met het telefoonnummer 013-4676554 of stuur een e-mail om een afspraak te maken.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar