Fibromyalgie: een behandeling in Tilburg die werkt

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home » Fibromyalgie behandeling Tilburg

Heeft u fibromyalgie en zoekt u een behandeling in omgeving Tilburg om de klachten te verminderen? Hiervoor gaat u naar de shiatsu-praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Als gecertificeerde Shiatsu-praktijk kunt u bij mij terecht voor diverse behandelingen waarbij de Oosterse geneeswijzen centraal staan.

De klachten van fibromyalgie verminderen dankzij een effectieve behandeling in Tilburg

Fibromyalgie is een aandoening waarbij men last heeft van langdurige (chronische) pijn in de spieren en het bindweefsel. De klachten die hierbij komen kijken variëren van vermoeidheid, stemmingswisselingen tot aan slaapstoornissen. Echter is de oorzaak van fibromyalgie onbekend en zijn er verder geen afwijkingen te vinden in het bindweefsel of de spieren. Het is dan ook een onverklaarbare aandoening. Wel kunnen klachten verminderd worden door pijnstillers te gebruiken en de verhouding ‘rust en beweging’ voldoende in balans te brengen. Echter kan een shiatsu-behandeling hierbij vele voordelen hebben en uw lichamelijke of psychische klachten aanzienlijk verminderen. Hierbij worden verstoorde energiebanen in balans gebracht en hersteld door middel van een drukpuntmassage. De behandeling in Tilburg is dan ook uitermate geschikt voor mensen met fibromyalgie die hun klachten willen verminderen.

Maak eenvoudig een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak voor een behandeling bij fibromyalgie in Tilburg en voel uzelf weer als herboren. Voor vragen en meer informatie over de verschillende behandelingen neemt u contact met mij op. Bel hiervoor naar 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar