Energie reading

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Energie reading

Ervaar de energie van uw persoonlijke aura tijdens een reading in de Shiatsu-praktijk van Maria van der Sar. Tijdens een reading kunnen verschillende thema’s en vragen centraal staan zoals geaardheid en relatieproblemen, maar ook karaktereigenschappen en toekomstplannen kunnen een onderdeel zijn van uw persoonlijke reading. Met behulp van een reading help ik u uzelf nog beter te leren kennen.

Energie opdoen in een reading

Maria van der Sar beoefent al vele jaren de spirituele en alternatieve geneeskunde, waardoor ze mensen helpt bij vele klachten, vraagstukken en het opdoen van zelfkennis. Een reading wordt vaak gegeven wanneer men niet lekker in zijn/haar vel zit en niet weet wat men ermee aanmoet. Een energie reading van Maria van der Sar geeft u het nodige inzicht in uw leven, zodat de kwaliteit van uw geestelijke conditie verbetert. Technisch gezien is een reading een intuïtieve weergave van de energie en informatie die in de aura’s en chacra’s in en om je heen aanwezig is. Een reading wordt daarom ook wel aangeduid als een diagnose van de aanwezige energieën op een bepaald moment.

Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken voor een energie reading? Bel dan naar 013-4676554 of stuur u aanvraag naarinfo@mariavandersar.nl.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar