Ischias behandeling Tilburg

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home » Ischias behandeling Tilburg

Na een ischias behandeling in Tilburg heeft u minder last van pijnscheuten in de rug, een stekende pijn in de bil of been, verzwakte spieren of een verdoofd gevoel in been, voeten en/of tenen. In de Shiatsu Praktijk Maria van der Sar wordt er gekeken naar de oorzaak van uw klachten waarna u de Shiatsu behandeling ondergaat. Na de drukpunttherapie heeft u meer energie en zullen de pijnklachten sterk verminderd en soms zelfs geheel verdwenen zijn.

Een ischias behandeling in de Shiatsu Praktijk in Tilburg door Maria van der Sar

Maria van der Sar is eigenaresse van de Shiatsu praktijk en is in het bezit van een A-licentie van de Stichting voor Registratie Beroepsbeoefenaren in de Alternatieve en Complementaire Gezondheidszorg op Hbo-niveau. Het doel van de ischias behandeling in Tilburg is het verbeteren van de circulatie en verstoringen in het bewegingsapparaat te verhelpen. Maar wat zijn nu precies de oorzaken van ischias? De klachten ontstaan door een ontstekingsreactie en/of door een druk op de zenuw met als onderliggende oorzaak langdurige stress of inactieve houding, een slechte algehele conditie, ongetraind zwaar werk verrichten, verkeerde tiltechniek etc. Voor een optimaal resultaat van de ischias behandeling in Tilburg, raden wij aan om niet te lang te zitten, niet te zwaar te tillen, veel afwisselen van houdingen en zoveel mogelijk in beweging te blijven.

Maak een afspraak voor een ischias behandeling in Tilburg

Bent u geïnteresseerd in een Shiatsu behandeling? U maakt eenvoudig een afspraak door ons te bellen op het telefoonnummer 013-4676554. Wij plannen graag een intakegesprek met u in.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar