Contact met overledenen

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Contact met overledenen

Zou u graag contact maken met overledenen? Maria van der Sar verzorgt voor u een privé helderziend consult of bloemenseance bij u thuis. Maria combineert Oosterse kennis, de Westerse medische en psychologische wetenschap met het shamanisme en medianieke technieken. Hierdoor ontstaat een bijzondere balans. Hebt u de behoefte aan het maken van contact met overledenen maar weet u nog niet of u eraan toe bent? Bekijk dan eens de mogelijkheid voor een privé consult.

Via een helderziend consult van Maria van der Sar contact maken met overledenen

Maria van der Sar helpt mensen al jaren met contact met overledenen via persoonlijke voorwerpen als foto’s, sieraden of bloemen. Deze voorwerpen hebben een energetisch veld, waarmee men een hoop informatie over mensen kan achterhalen. Het lezen van deze informatie kan ook nadat de persoon is overleden. Maria van der Sar vertelt u graag het een en ander over zijn/haar leven. Bent u een familielid, vriend of levensgezel verloren en zou u graag nog een keer contact met hem of haar willen maken om het af te kunnen sluiten? Laat Maria van der Sar dan een privé helderziend consult of bloemenseance verzorgen om deze moeilijke periode mooi af te sluiten. U zult zich getroost en gerustgesteld voelen aan het einde van de sessie.

Meer weten?

Voor meer informatie over overledenen contact van Maria van der Sar of het maken van een afspraak kunt u gerust contact opnemen. Bel naar 013-4676554 of stuur een e-mail. Ik help u graag contact te maken met een dierbare.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Uw Bedrijf

Maria Van der Sar