Rugklachten Tilburg

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home » Rugklachten Tilburg

Kampt u met rugklachten of heeft u voortdurend rugpijn en bent op zoek naar een alternatieve behandelwijze in Tilburg? Neem dan eens de overweging om shiatsu-therapie te starten. Tijdens deze behandelmethode wordt er gekeken naar de twaalf energiebanen, oftewel meridianen. Een verstoring van de energiebanen kan zorgen voor rugklachten, maar ook psychische klachten. Door hier inzicht in te krijgen is de oplossing van uw eeuwig durende rugpijn nabij.

Ontdek wat de oorzaken zijn van uw rugklachten tijdens een behandeling in Tilburg

Rugpijn kan veel oorzaken hebben. Het is dan ook belangrijk dat u kunt aangeven waar de pijn precies zit. Aan de hand daarvan kan de therapeut de plek van de pijn corresponderen met de desbetreffende meridiaan. Een Shiatsu behandeling zorgt ervoor dat er weer energie stroomt door de meridianen en hierdoor in balans komen. Ook wanneer je naast rugpijn ook nekpijn ervaart is het verstandig om een afspraak te maken in de Shiatsu Praktijk van Maria van der Sar in Tilburg.

Verminder rugpijn door Shiatsu therapie in Tilburg

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt in onze praktijk in Tilburg brengen we eerst de oorzaak van uw rugklachten in kaart. Daarna zal er een diagnose gesteld worden over de conditie van de meridianen in uw lichaam. Hier maakt de therapeut alleen gebruik van de handen en polsen. Ook wanneer u geen last heeft van rugklachten of andere klachten heeft een Shiatsu behandeling in de praktijk in Tilburg een positief effect. Benieuwd wat Shiatsu therapie voor u kan betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door ons te bellen op het telefoonnummer 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar