Ervaren Shiatsu praktijk

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home » Artrose Tilburg

Artrose laten behandelen in Tilburg

Heeft u last van artrose en wilt u dit laten behandelen bij een praktijk in de omgeving van Tilburg? Heeft u weleens nagedacht over een shiatsu behandeling? Tijdens een behandeling wordt door middel van drukpunten de energiedoorstroming hersteld. De pijn wordt al snel draagbaarder waardoor u zich weer ontspannen en energiek voelt. U bent van harte welkom in de shiatsu praktijk van Maria van der Sar.

Laat de artrose behandelen bij een praktijk in Tilburg

Wanneer u artrose heeft, gaat de kwaliteit van het kraakbeen achteruit. Er ontstaan voelbare knobbels onder de huid wat zeer pijnlijk aan kan voelen. Ook kunnen zenuwen bekneld raken waardoor pijn, gevoelsstoornissen en krachtverlies veroorzaakt. Helaas is artrose een chronische aandoening en zal het langzaam erger worden. Shiatsu kan de pijn draagbaarder maken zodat u zich energieker en fijner in u vel voelt. Benieuwd wat deze techniek voor u kan betekenen? Maak vandaag nog een afspraak om de artrose te laten behandelen in onze praktijk in Tilburg.

Een gecertificeerde beoefenaar van shiatsu

Maria van der Sar heeft veel ervaring op het gebied van shiatsu, maar ook wanneer u geïnteresseerd bent in een reading, healing of contact met overledenen bent u bij mij aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken om uw artrose te laten behandelen in onze praktijk in Tilburg of ontvangt u graag meer informatie? U kunt mij bereiken via het telefoonnummer 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar