Ervaren Shiatsu praktijk

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home ┬╗ Acupressuur Tilburg

Acupressuur behandelingen in Tilburg

Wilt u acupressuur laten uitvoeren door een specialist in de regio Tilburg? Dan gaat u naar de shiatsu-praktijk van Maria van der Sar. In mijn praktijk worden diverse behandelingen uitgevoerd om uw fysieke en mentale gestel te verbeteren. Acupressuur is hier ook een oplossing voor. Wilt u weten wat deze methode precies inhoudt? Lees dan snel verder!

Ontdek hoe acupressuur wordt ingezet in mijn praktijk in Tilburg

Wanneer acupressuur wordt uitgevoerd in de praktijk in Tilburg, wordt er druk uitgeoefend op de energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen worden ook wel meridianen genoemd. Zo is de maagmeridiaan een van de bekendste meridianen die het lichaam heeft. Acupressuur is vergelijkbaar met acupunctuur, alleen worden daarbij naalden ingezet om druk uit te oefenen op de drukpunten. Bij acupressuur wordt er enkel druk uitgeoefend met de vingers en handen. Doel van deze methode is de energie van het lichaam te regelen, waardoor emoties, spanning en fysieke condities beter onder controle zijn. Als het ware verbetert u het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot acupressuur in Tilburg? Neem dan gerust contact op met Maria van der Sar. Ik vertel u graag hoe de behandeling eruitziet en wat ik precies voor u kan betekenen. Maak een afspraak door te bellen naar 013-4676554 of stuur een e-mail.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar