Cursus spiritualiteit Tilburg

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

 

Zou u graag een cursus spiritualiteit volgen in Tilburg of omgeving? Bekijk dan eens de cursus van Maria van der Sar. Maria maakt gebruik van de Oosterse denkwijze in combinatie met de Westerse psychologie en wetenschap. Daarnaast komen shamanisme, medianieke technieken en geomantie aan de orde, waardoor de cursus geheel in balans is. Heeft u het druk en nooit tijd voor uzelf of gaat u graag opzoek naar uw innerlijke balans? Volg dan een cursus spiritualiteit in de Shiatsu praktijk in Tilburg.

 

Cursus spiritualiteit van Maria van der Sar in Tilburg

Altijd al een cursus spiritualiteit willen volgen om dichterbij uzelf te komen of contact te kunnen maken met overledenen? In de cursus van Maria van der Sar in Tilburg wordt u het bijgebracht. Het doel is om uw intuïtie te ontwikkelen en meer te leren over de energetische systemen van het lichaam. In de cursus gaan we onder meer aan de slag met:

  • Aura’s waarnemen
  • Uw eigen chakrasysteem onderhouden
  • Het voelen van uw eigen en andermans meridianen
  • Gebruiken van uw eigen zintuigen voor een spirituele waarneming

De cursus spiritualiteit bestaat uit negen bijeenkomsten in de Shiatsu praktijk in Tilburg. In het begin wordt u theoretisch bijgespijkerd, waarna er geoefend zal worden op de verschillende processen.

Inschrijven

Schrijf u vandaag nog in voor de cursus spiritualiteit! Voor meer informatie over Maria, de kosten en de uitgebreide mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen. Stuur een e-mail of bel naar 013-4676554.

Programma (steeds op derde maandagavond van de maand te Tilburg)

15 januari 2018: Energie, licht en kleuren stromen
19 februari 2018: Shiatsu voor dagelijks gebruik, aanraken en healing
19 maart 2018: Zelfhealing, hoe houdt je je aura en chakra’s helder en schoon
16 april 2018: Orakelkaarten: de Tarot

Contact opnemen

Uw Bedrijf