Burnout Tilburg

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Ervaart u zoveel stress dat u bang bent om een burnout te krijgen en zoekt u daarom hulp in Tilburg? Heeft u weleens gehoord van een Shiatsu behandeling? Een behandeling zorgt voor ontstressing van het lichaam wat zowel verlichtend als genezend werkt. Na een Shiatsu behandeling voelt u zich energieker en zit u lekkerder in uw vel. Staat u ervoor open om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Maak vandaag nog een afspraak.

Maria van der Sar helpt u bij klachten van een burnout in de praktijk in Tilburg

Maria van der Sar is eigenaar van de Shiatsu praktijk en in het bezit van een A-licentie van de Stichting voor Registratie Beroepsbeoefenaren in de Alternatieve en Complementaire Gezondheidszorg op Hbo-niveau. Zodra u een behandeling ondergaat, bent u verzekerd van kwaliteit en expertise. Ervaart u klachten zoals slaapstoornissen, hoofd- en nekpijn, verlies van eetlust, piekert u tegenwoordig veel meer dan vroeger en kunt u niet meer van dingen genieten? Grote kans dat u tegen een burnout aanzit. Voorkom een burnout en kom naar de Shiatsu praktijk in Tilburg. Door uw energiebanen weer in balans te brengen door middel van drukpunten zal de energiedoorstroming hersteld worden waarna u zich weer ontspannen en energiek tegelijkertijd voelt.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak in de Shiatsu Praktijk Maria van der Sar in Tilburg en voorkom een burnout. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 013-4676554.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.