Een drukpuntmassage uit laten voeren in Tilburg

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen

Home ┬╗ Drukpuntmassage Tilburg

Wanneer u graag een drukpuntmassage wilt laten uitvoeren in de omgeving van Tilburg, bent u altijd welkom in mijn praktijk. In de shiatsu praktijk kunt u terecht voor een professionele behandeling waarbij uw klachten aanzienlijk worden verminderd of geheel worden weggewerkt. Een drukpuntmassage in de praktijk in Tilburg zorgt ervoor dat u van uw pijn af komt.

Een drukpuntmassage in onze praktijk in Tilburg verlost u van uw klachten

Heeft u last van pijn op een bepaalde plek? Dan is het verstandig om een drukpuntmassage uit te laten voeren door een specialist in de regio Tilburg. Een drukpuntmassage zorgt ervoor dat er druk komt op spieren en gewrichten. Het geeft een ontspannend effect en heeft zowel een helende werking voor zowel lichamelijke als psychische klachten. U gaat uzelf snel beter voelen.

Ook voor shiatsu behandelingen kunt u bij ons terecht

Indien gewenst kunt u bij de praktijk ook navraag doen naar een shiatsu behandeling. Bij dit type behandeling worden uw meridianen behandeld middels een massage. Op die manier wordt de energiedoorstroming van uw lichaam hersteld. Nieuwsgierig naar deze behandeling? Vraag naar de mogelijkheden.

Deel uw klachten

Maak een afspraak voor het laten uitvoeren van een drukpuntmassage in de praktijk in Tilburg. Neem contact op met Maria van der Sar om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@mariavandersar.nl of bel naar het telefoonnummer 013-4676554 en deel uw klachten.

Meer informatie over een van de behandelingen?

Neem hieronder dan vrijblijvend contact op.

Maria Van der Sar