Over Maria van der Sar

Reading, healing, shiatsu, contact met overledenen
Home » Contact met overledenen

Contact met overledenen Tilburg

Privé consult

Zou u graag contact willen maken met overledenen en zoekt u naar hulp van een expert in Tilburg? Maria van der Sar verzorgt voor u een privé helderziend consult of bloemenseance bij u thuis. Maria combineert Oosterse kennis, de Westerse medische wetenschap en psychologische wetenschap met het shamanisme en medianieke technieken. Hierdoor ontstaat een bijzondere balans. Hebt u de behoefte aan het maken van contact met overledenen maar weet u nog niet of u eraan toe bent? Bekijk dan eens de mogelijkheid voor een privé consult.

Contact maken met overledenen dankzij een helderziend consult in Tilburg

Maria van der Sar helpt mensen al jaren contact met overledenen maken in de regio Tilburg via persoonlijke voorwerpen als foto’s, sieraden of bloemen. Deze voorwerpen hebben een energetisch veld, waarmee men een hoop informatie over mensen kan achterhalen. Het lezen van deze informatie kan ook nadat de persoon is overleden. Maria van der Sar vertelt u graag het een en ander over zijn/haar leven. Bent u een familielid, vriend of levensgezel verloren en zou u graag nog een keer contact met hem of haar willen maken om het af te kunnen sluiten? Laat Maria van der Sar dan een privé helderziend consult of bloemenseance verzorgen om deze moeilijke periode mooi af te sluiten. U zult zich getroost en gerustgesteld voelen aan het einde van de sessie.

Meer weten?

Voor meer informatie over hoe Maria van der Sar contact kan maken met overledenen of het maken van een afspraak kunt u gerust contact opnemen met de praktijk in Tilburg. Bel naar 013-4676554 of stuur een e-mail. Ik help u graag contact te maken met een dierbare.

Interessante link:

www.iokai-shiatsu.nl

Lid van Shiatsu Vereniging Nederland
A-licentie van de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren
AlternatieveGenees- en Behandelwijzen
AGB-code: 90028549

Relevante diploma’s:

Pedagogische Academie
Sociale Academie met Post-hbo maatschappelijk werk
Iokai shiatsu therapeut
Healing certificaat
Reading certificaat
Pilates certificaat

Social media

Maria Van der Sar